Event Support

Kwintet staat om de benodigde financiële middelen binnen te halen voor het bouwen van de wagens op diverse evenementen te werken.

Ervaren krachten

De groep Kwintet bestaat uit ervaren Horeca krachten en gecertificeerde verkeersbegeleiders. Al meer dan 20 jaar doen we Event Support op grote evenementen als het Oerkracht festival, De Zwarte Cross, Dauwpop, Super Rally, de Achterhoek Tour Rally, Normaal weekend, Carnaval Albergen en vele anderen.

Bent u op zoek naar mensen voor uw evenement? Neem dan contact op met onze Evenement specialisten:

Joris Waalder | 06-19675829 of Aljoscha Broshuis | 06-34758414

Decorbouw

Buiten het seizoen bouwen wij in opdracht van festivals decors en aankleding. Zo hebben wij diverse gebouwen gemaakt voor de Zwarte Cross en er rijden op Camping Marveld diverse grappig vormgegeven autotjes rond met de mensen van het animatieteam.

Voor vrijwilligers: wij kunnen hier altijd hulp bij gebruiken.

Mee met Kwintet naar evenementen?

Draag je Kwintet een warm hart toe en lijkt het je leuk om mee te helpen op een evenement? Wij werken hard, maar maken er altijd een gezellig dag van! Met jouw hulp krijgen wij voldoende financiële middelen om corsowagens te blijven houden. Het geld dat we op de evenementen verdienen gaat namelijk voor de volle 100% naar de Kwintet kas. Wil je meehelpen op 1 van onderstaande evenementen?

Neem dan contact op met:

Aljoscha Broshuis | 06-34758414 | a.broshuis@gmail.com

Menu